aXss levert totaaloplossingen waarbij wij functioneren als het aanspreekpunt en ketenbewaker. Dit kunnen wij aanvullen met een brede range van aanvullende, specialistische diensten, denk hierbij aan stroomvoorzieningen en bekabeling. Op maat gesneden dienstverlening door gedreven specialisten die begrijpen dat uw business niet meer zonder ICT ondersteuning kan. Wilt u meer informatie over aXss en onze oplossingen voor het MKB? Neemt u dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst. 

aXss levert een combinatie van diensten en oplossingen die uw bedrijf efficiënter laten opereren. Onze eigen business consultants en ICT specialisten zorgen ervoor dat wij ook daadwerkelijk de totale proces- en ICT-ketens kunnen ontwerpen, inrichten en bouwen. Maar ook kan aXss als één ICT aanspreekpunt fungeren en u deze zorg uit handen nemen.

Wilt u een offerte waarbij kwaliteit, resultaat en flexibiliteit de uitgangspunten zijn? aXss beschikt over een aantal oplossingen die gegarandeerd het verschil maken in uw organisatie.

Business Partner van: